“Connectar la comunitat: el paper dels ajuntaments en l'Educació 360”

19/09/2018
12:00h - 14:00h
“Connectar la comunitat: el paper dels ajuntaments en l'Educació 360”

Per què l'Educació 360 és una gran oportunitat pel municipi? Com poden els ajuntaments impulsar experiències d’aprenentatge connectant tots els actius del territori? Aquestes són algunes de les reflexions que debatrem en l’acte sobre el paper del govern local en l’Educació 360, al que et convidem a participar.

Amb la certesa que el municipi és un actor privilegiat i un espai idoni per a desenvolupar l’estratègia d’Educació 360, hem dissenyat una trobada per parlar dels reptes, línies de treball i experiències desenvolupades per diversos ajuntaments catalans, de la mà dels seus alcaldes i alcaldesses. Un espai per compartir com afrontar els reptes de futur, en matèria educativa als municipis i com fer-ho connectant escola, comunitat, equipaments i recursos del territori, en la perspectiva de les properes eleccions municipals.

La Jornada començarà amb la presentació de les Propostes de Política Municipal que ha elaborat l’Aliança Educació 360. A partir del treball col·lectiu de 70 persones d’àmbits tècnics i polítics dels ajuntaments, de la comunitat docent, centres educatius i responsables d’entitats socioeducatives i culturals, durant els mesos d’abril a juny de 2018, s’han dibuixat 9 propostes i 36 mesures concretes. Totes elles tenen la voluntat d’oferir solucions a municipis que vulguin adoptar la mirada d’#Educació 360.

Connectar la comunitat: el paper dels ajuntaments en l'Educació 360 tindrà lloc el proper 19 de setembre, a les 12 hores, a l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7 Barcelona). 

Properament, donarem més detalls sobre la Jornada, ara per ara, el que ja pots fer és inscriure’t en aquest enllaç.

 

Projecte