Edulab: taller de speed gam, creant propostes educatives gamificades

 

CANVI DE DATA I LLOC

El projecte Educació Demà posa en marxa una altra de les seves eines clau: l’Edulab, un espai de tallers col·laboratius per tal de crear noves solucions que responguin a alguns reptes de leducació.

Reprenent el fil del seminari Camp Base sobre gamificació celebrat el dia 24 de novembre, el projecte passa a l’acció i convida a participar en tres laboratoris simultanis de gamificació ràpida (speed gam), per tal de posar en pràctica noves solucions de disseny de situacions d’ensenyament – aprenentatge gamificades a través dels 6 ingredients bàsics de la gamificació: objectius, narrativa, dinàmiques, mecàniques, tecnologia i “la prova del cotó”.

 

 

 

Els laboratoris seran conduïts per:

Els tallers tindran lloc a l'Auditori del Convent dels Àngels-FAD el dimarts 1 de desembre de 18.00 h a 20.00 h de la tarda. 

Accés lliure i gratuït.

Inscriu-t'hi i no t’ho deixis perdre! 

 

Projecte

Edulab: GAMIFICACIÓ

Inscripcions assistència presencial

Data: Dimarts 1 de desembre de 2015 a les 18 h

Lloc: Sala 0, Sala CED i Auditori FAD del MACBA  (pl. dels Àngels, 1. Barcelona)

El projecte Educació Demà posa en marxa una altra de les seves eines clau: l’Edulab, un espai de tallers col·laboratius per tal de crear noves? solucions que responguin a alguns reptes de l’educació.

Per aquest Edulab s’implementaran  3 tallers simultanis, sota el format de workshops dinàmics, per tal de construir entre tots els assistents propostes d’ensenyament – aprenentatge gamificades.

 

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.