Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’

 
29/09/2018
10:00h - 14:30h

Escola Octavio Paz (Barcelona)

Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu. 

Durant un matí, i amb la companyia de setze professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificació, avaluació, educació maker, treball per projectes, personalització de l’aprenentatge, aprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu.

Serà una gran jornada, no te la deixis perdre i reserva't la data a l'agenda!

En breu publicarem més informació, no perdis el fil i segueix totes les novetats a Twitter amb l’etiqueta #eduDemà.

 

Projecte
Informació relacionada