Si no pots veure aquest butlletí fes clic aquí
 
Fundació Jaume Bofill  
 
Butlletí del 30/05/17
Facebook Twitter Youtube
 
 
CRIDA: EDUCACIÓ DEMÀ
Redissenyem la reunió amb les famílies
Termini: 19/06/17
Redissenyem la reunió amb les famílies

Esteu satisfets de la reunió que feu a l'inici de curs amb les famílies? Us heu plantejat que la primera trobada condiciona molt el model de relació que s’establirà després? Quin tipus de relació ha generat entre docents i pares i mares la darrera reunió que veu fer? Us agradaria imaginar-la d'una altra manera? Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per incrementar el compromís entre famílies i docents?

La crida Redissenyem la reunió amb les famílies busca centres educatius que desitgin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació entre famílies i professorat.

La crida pretén crear en el centre una conversa de qualitat  i de confiança sobre el tipus de relació que volen tenir famílies i docents. Aquest procés ha de permetre implementar nous formats de reunions que donin resposta a les necessitats comunes.  

És un projecte espurna, que proposa un canvi en les relacions, però començant per una acció molt concreta, la reunió d’inici de curs, que serà un primer pas d’un canvi més profund.

Volem animar als protagonistes del canvi educatiu que imaginin noves formes radicals de celebrar la primera reunió entre família i escola, a que extreguin coneixement de la pròpia comunitat per a repensar aquestes reunions i a que s’inspirin mútuament tot compartint el coneixement generat amb tots els centres interessats en la temàtica.     

Els centres que participin a la crida comptaran amb tallers de formació, un kit metodològic, espais d'intercanvi amb altres centres educatius i la mentoria d'un expert en relació família-escola. A més, les propostes de canvi que es treballin al llarg de la crida optaran a premis amb dotació econòmica.

Qualsevol centre educatiu de Catalunya interessat en presentar-se a la crida cal que llegeixi atentament les Bases de la crida i presenti la seva candidatura abans del 19 de juny de 2017.

Us agradaria imaginar la #ReunióFamílies d’una altra manera, però no sabeu com posar-vos-hi?

Doncs no ho dubteu, apunteu-vos a la crida i us acompanyarem en el procés de redisseny i implementació dels canvis.

Redissenyem la reunió amb les famílies Inscriu-t'hi Redissenyem la reunió amb les famílies
Més informació
 

Vídeos

 
 
  Redissenyem la reunió amb les famílies  
 
 

Redissenyem la reunió amb les famílies

Més informació
 
 
 
 
 
  Sílvia Blanch - I si redissenyem la reunió amb les famílies?  
 
 

Sílvia Blanch - I si redissenyem la reunió amb les famílies?

Més informació
 
 
 
 
I tu, què n’opines de les #ReunióFamílies? La veu dels protagonistes
 
Crida: Redissenyem la reunió amb famílies
I tu, què n’opines de les #ReunióFamílies? La veu dels protagonistes
Tens un fill o filla en edat escolar? Et convidem a respondre una breu enquesta sobre les reunions d'inici de curs. Ens interessa molt saber la teva opinió!
Més informació
 
 
Coneixes algú a qui pot interessar l’activitat de la Fundació Jaume Bofill?