Si no pots veure aquest butlletí fes clic aquí APS novembre 2017
Aprenentatge Servei Twitter facebook Youtube
 
Activa el teu compromís social!
 
 
SUPORT A PROJECTES
Convocatòria d'ajuts per a projectes d'aprenentatge servei
ÚLTIM DIA! Fins al 02/11/2017
Convocatòria d'ajuts per a projectes d'aprenentatge servei
Actualment, hi ha un ampli acord que l' educació va més enllà de l' escola i que l' adquisició de determinats coneixements i competències requereix de l' entorn social en el seu conjunt. Per això, és necessari promoure entre les institucions, les entitats i els agents socials un estil educatiu cívic, i estimular que determinades organitzacions exerceixin una funció educadora.

L' aprenentatge servei és una proposta educativa que facilita el desenvolupament personal dels joves a través de l' adquisició i la pràctica de coneixements, competències i valors democràtics i d' ajuda als altres.

En els darrers anys, el nombre de projectes d' aprenentatge servei s' ha multiplicat en el territori i, poc a poc, s' han anat obrint nous àmbits d'actuació com, per exemple, les tecnologies digitals i les arts. També la qualitat i la complexitat dels projectes ha anat creixent incorporant, per exemple, la interdisciplinarietat d'àrees i la major participació de l'alumnat al llarg del projecte.

Amb aquesta convocatòria d'ajuts, el Centre Promotor d' Aprenentatge Servei, projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill, vol continuar impulsant el desenvolupament de nous projectes d'APS i ajudar a consolidar iniciatives que s' han dissenyat seguint aquesta metodologia educativa. Aquest any obrim una línia d' ajuts generals per a projectes d' aprenentatge servei (de qualsevol àmbit, curs i temàtica) i, a més, dues línies específiques gràcies a la col·laboració d' Oikocrèdit i la Fundació Caixa d'Enginyers .

En aquests darrers cursos hem volgut obrir nous sectors i temàtiques d'interès on l' aprenentatge servei està creixent en els darrers anys. En aquesta edició proposem tres línies de suport:

1. Projectes d' aprenentatge servei i finances ètiques
2. Projectes d' aprenentatge servei en l' àmbit de les ciències, tecnologies, enginyeries i matemàtiques (STEM)
3. Projectes d'aprenentatge servei (en qualsevol àmbit)


Descarregeu les bases de la convocatòria i vegeu formulari de participació en línia .
  Participa!  
  Més informació  
 
APS