Si no pots veure aquest butlletí fes clic aquí
 
Fundació Jaume Bofill  
 
Butlletí del 20/04/17
Facebook Twitter Youtube
 
 
FEM EDUCACIÓ. MICROMECENATGE PER LA INNOVACIÓ
Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació
25/04/2017 a les 18 h
Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart" / Sala 12
Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació

Penses que l’educació és un sector amb un munt de necessitats i oportunitats? Tens una idea o projecte que pot contribuir a millorar l’educació però tens dubtes sobre les implicacions d’una campanya de microfinançament?

Vols saber en que consisteix el retorn col·lectiu i obert? Necessites més informació sobre què són  les recompenses i com definir-les? Saps quins elements s’han de tenir en compte per determinar el pressupost a finançar?... Si comparteixes algunes d’aquestes preguntes, o d’altres, sobre les campanyes de microfinançament, aquest taller t’interessa.  

La plataforma de micromecenatge educatiu femeducacio.org obre la primera crida per a seleccionar 20 projectes compromesos en la millora de l’educació. Amb l’objectiu de donar suport i acompanyar als que voleu presentar les vostres iniciatives, el dia 25 d’abril realitzarem un taller amb orientacions i idees sobre com realitzar una campanya de micromecenatge amb èxit. A més, la sessió serà clau per resoldre de manera oberta els dubtes que teniu sobre les bases de la crida Fem Educació

Es tracta d’una sessió pràctica on treballarem a partir de les vostres propostes per ajudar-vos a que s’adeqüin al màxim als criteris de la crida Fem educació i als requeriments de les campanyes de micromecentantge.

El taller estarà liderat per en Francesc Balagué, mestre, expert en innovació educativa i amb una dilatada experiència en el sector del crowdfunding. Entre d’altres és l’autor de la guia de crowdfunding del projecte.  

Accés lliure i gratuït.

Busquem projectes en diferents fases d’execució: projectes pilot que es dissenyen i s’experimenten per primera vegada, projectes ja testats que tenen el repte de sistematitzar-se i evolucionar, projectes que volen créixer i arribar a més centres i alumnes, projectes que volen mobilitzar solucions i crear implicació per estendre els drets educatius que encara no són efectius, etc.

T’imagines poder fer realitat el teu projecte amb el suport de la ciutadania? 

Inscriu-t'hi i no t’ho deixis perdre! 

Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació Inscriu-te a l'acte Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació
Més informació
 

Publicacions

 
Bases de la convocatòria. Guia

Bases de la convocatòria. Guia   NOVETAT

Més informació i descàrrega
 
Guia Crowdfunding Educatiu

Guia Crowdfunding Educatiu   NOVETAT

Més informació i descàrrega
 

Vídeos

 
 
  Per què una plataforma de crowdfunding educatiu?  
 
 

Per què una plataforma de crowdfunding educatiu?

Més informació
 
 
 
 
 
  Fem Educació. Fem-ho!!  
 
 

Fem Educació. Fem-ho!!

Més informació
 
 
 
 
Coneixes algú a qui pot interessar l’activitat de la Fundació Jaume Bofill?