En directe

School wars: l’escola pública està en perill a Europa?

School wars: l’escola pública està en perill a Europa?

Melissa Benn: Reflexions a partir del cas britànic

06/10/2015 - 18:30

Melissa Benn, compartirà la seva experiència com activista per a l'educació comprensiva i pública de qualitat

El proper 6 d’octubre a les 18.30 h, a l'Auditori del MACBA, portarem a terme una nova edició dels Debats d'Educació. En aquesta ocasió, la nostra convidada serà Melissa Benn, escriptora britànica i activista per a l'educació comprensiva i pública de qualitat. Fundadora de la Local Schools Network (Xarxa d’Escoles Locals al Regne Unit) una iniciativa que vol visibilitzar el paper clau de l’escola pública en la cohesió social i, a la vegada, mostrar els seus èxits per tal de desmuntar els mites i falses creences que justifiquen algunes de les reformes educatives esdevingudes al Regne Unit.

Si vols assistir de forma presencial, et pots inscriure aquí: Inscripció presencial, i si vols seguir-ho en directe et pots inscriure aquí: Inscripció per streaming (retransmissió en línia de l'acte).

No arribes a l'hora al debat online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Pots consultar tota la informació de l'acte aquí.  

Conferència en anglès. Servei de traducció simultània. Recordeu que en aquesta pàgina podreu seguir el debat en directe mitjançant streaming.

Segueix la jornada en directe per Twitter amb les etiquetes #debatseducacio o bé @UOCdirecte i @FundacioBofill

 Us hi esperem!

 

Poseu en marxa el vídeo clicant-hi a sobre o prement la tecla "play". Feu els vostres comentaris publicant directament a Twitter .

 

 

Espais participatius

Des de la fundació ens interessen molt les idees de la gent. Busquem veus autèntiques, originals amb contingut, directes i amb idees brillants.

Per aquest motiu hem creat aquest espai per tal que us animeu a proposar i a participar.

Trobeu a faltar algun tema educatiu? Tens una idea innovadora?