Notícies

Via universitària

La universitat és cada cop més equitativa però les classes altes encara estan sobre representades

Només el 41% dels estudiants universitaris ho són a temps complet; la resta combina o alterna estudis amb treball remunerat

Poder estudiar a la universitat depèn principalment del suport familiar; només el 13% dels estudiants reben algun...

24/05/2016

1. Evitar el fracàs escolar també està a les mans dels mestres, per què no canviem el model d’escola per fer que hi càpiga tothom? 2. L’educació especial, un repte a favor de tots. 3. El repte real de l‘educació?

Míriam Espinàs i Riera. Mestra i exregidora d'educació.

25/06/2015

Us presentem el nou Informe Breu de la Fundació Jaume Bofill que porta per títol: Aprenentatge mòbil. Com incorporar els dispositius mòbils a l'aprenentatge?

Us oferim en primícia l'informe que serà presentat el proper dijous 5 de març en el marc del Mobile World Congress 2015 per la coordinadora de la publicació, Mercè Gisbert. 

Aquesta...

16/03/2015

T'interessa l'anàlisi longitudinal?  

Posem a disposició una guia d'anàlisi longitudinal en la que es poden trobar, presentats de manera pràctica i entenedora, les tècniques i els mètodes estadístics principals per a l'anàlisi longitudinal de dades. Es pretén apropar aquest tipus d'anàlisi a les persones que fan recerca en ciències socials, ja que altres disciplines com l'econometria ja...

09/12/2014

Ens ha de preocupar la reforma del govern de les universitats? Més informació aquí.

I altres posts del blog: Quin rol tenen els agents de canvi educatiu en la transformació de l’aprenentatge?

11/11/2014