Notícies

El moviment edcamp arriba al Bages!

El moviment edcamp arriba al Bages amb el propòsit de compartir experiències, aprenetatges i opinions diverses i s'hi trobaran: alumnes, famílies, docents, entitats interessats en educació. Dia: 27/05/2017. Més informació aquí

08/05/2017

La proposta del GREM i el Centre Promotor d’APS pretén un espai per compartir idees i contribuir a implantar l’aprenentatge servei en el sistema educatiu formal i no formal i per encaixar-lo en una proposta d’educació en valors i per a la ciutadania plural, democràtica i respectuosa amb el bé comú.

 

05/05/2015

L’objectiu principal d’aquest projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill i el Centre UNESCO de Catalunya és contribuir a la millora de l’educació a nivell mundial, tot reflexionant sobre els objectius prioritaris per al canvi en la nostra societat i al món en els pròxims quinze anys. 

 

Més informació a: http://www.edupost2015.cat/...

03/03/2015

Els Suports a Projectes d’Aprenentatge Servei en l’àmbit de l’intercanvi generacional i les persones grans s’han tancat amb 74 propostes i 14 projectes ajudats. Hem rebut bones propostes dels diferents àmbits i nivells educatius i d’arreu de Catalunya.

Més informació, cliqueu...

17/02/2015

El Centre Unesco de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill enceten un nou projecte amb l’objectiu de contribuir a la definició d’una agenda educativa internacional post 2015. 

Tal com diu el seu nom, l'objectiu principal d'aquest projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill i el Centre Unesco de Catalunya és elaborar una proposta des de Catalunya per contribuir al debat sobre els...

28/01/2015