Notícies

Voleu conèixer exemples de #reuniófamílies d'inici de curs?

Des de la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies" hem recopilat bones pràctiques de reunions amb famílies, que ens han semblat inspiradores per aquells centres educatius que vulguin repensar el contingut i el format de les reunions d'inici de curs amb les famílies.

Veure...

28/08/2017
30 centres educatius inicien un procés creatiu per repensar la relació família-escola

La crida Redissenyem la reunió amb famílies inicia avui, 4 de juliol de 2017, la formació amb els 30 centres que redissenyaran les reunions...

03/07/2017
La Fundació Jaume Bofill convida als centres educatius a repensar la relació família-escola

Dia i hora: dijous 27 d'abril de 2017, de 18 a 20 h

Lloc: Sala d'actes La Violeta de Gràcia (Maspons, 6. Barcelona)

Aquest dijous 27 d’abril, la Fundació Jaume Bofill, presentarà un nou repte a la comunitat...

27/04/2017
I tu, què n’opines de les #ReunionsFamílies? La veu dels protagonistes

Tens un fill o filla en edat escolar? Estàs satisfet amb el tipus de relació que s'estableix entre les famílies i l'escola o institut? Creus que hi ha elements a millorar? Tens algunes idees? Doncs les volem conèixer!  Ens interessa molt saber la teva opinió sobre un dels moments clau en aquesta relació, com són les reunions d’inici de curs. 

Respondre l'...

31/03/2017
Busquem experiències innovadores de reunions amb famílies

Sabem que la cooperació entre famílies i professorat és cabdal per a l’educació d’infants i joves, però no sempre és fàcil trobar formes significatives de relació i complementarietat  entre docents i famílies.

Un dels moments clau en aquesta relació, són les reunions d’inici de curs. Aquestes reunions són una oportunitat per construir la idea d’equip que treballa per un objectiu comú;...

17/03/2017