Beatriz Martín

"M'agrada que els plans surtin bé"

Va estudiar Enginyeria Informàtica a la Facultat d'Informàtica de Barcelona i un MBA a EAE Business School. Recentment, ha acabat el Postgrau de Big Data Management and Analytics de la UPC.

Dilatada experiència professional en els àmbits de les Tecnologies de la Informació, del Màrqueting i la Publicitat, i del Management, sempre en entorns digitals.

Amplia experiència liderant equips professionals, gestió de projectes, i definició de processos. Exigent amb la qualitat, li mou la passió per la feina ben feta.

Més de 16 anys en agències de publicitat, destacant una important etapa en Doubleyou, agència referent de la creativitat digital a Espanya. Experiència en grans comptes nacionals i internacionals. Fan de les metodologies àgils, de la transformació digital i del moviment maker. Orgullosa membre de les comunitats d'aprenentatge: Agile Barcelona, ​​Software Craftsmanship Barcelona i Vailets HackLab.

Actualment, té el focus en la planificació digital i big data, la transformació digital, l'estratègia digital, i el disseny de negocis i ecosistemes digitals.

Projectes 1

Volem que l'escola que forma els ciutadans de demà sigui la institució més capdavantera de la societat. Creus que l’escola prepara per les competències que demana la societat? Vols saber quines competències seran les rellevants en el sXXI? Vols saber quins models d’aprenentatge són més efectius segons l’evidència científica?