Jaume Riera

“Comunicador nat i impacient sense remei”

Màster en direcció de comunicació a la UPF (Barcelona School of Management), tècnic superior en Gestió Comercial i Màrqueting i Màster en Social Media i Community Manager, diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (UB) i amb estudis tècnics superiors de Prevenció de Riscos Laborals.

Professional de les xarxes socials i de la comunicació 2.0 ha treballat en l’àmbit de de la comunicació i els RRHH, essent el primer on des de fa uns anys s’hi dedica a nivell professional. Presideix l’entitat esportiva AE EMPENTA.

Forma part de l’equip de Serveis Generals on desenvolupa tasques en l'organització d’actes i comunicació 2.0, entre d’altres.

Fora de la feina es declara adicte a les sèries i etern aspirant a triatleta i runner. 

Projectes 2

Videoconferències on diferents ponents reflexionen sobre una temàtica concreta en format àudio o vídeo i un grup de participants segueixen la sessió plantejant les seves preguntes o reflexions.

L'Aula de la Fundació Jaume Bofill és un espai de debat sobre l'actualitat educativa. L'Aula és, alhora, l'espai de presentació i debat dels principals resultats dels projectes de la Fundació Jaume Bofill.