Judit Vallès

"Persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta"

Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des dels inicis de la seva trajectòria professional s’ha centrat en la recerca i la gestió de projectes principalment en l’àmbit de l’educació, la joventut, la participació i els drets humans.

 

Durant aquests anys ha dissenyat i coordinat projectes a escala local, europea i internacional en el Tercer Sector, la consultoria privada assessorant a l’administració pública i la universitat. Ha coordinat i participat en diverses publicacions i ha impartit cursos i ponències a diferents països dins els seus àmbits de treball. Actualment és cap de projectes de l’àrea de recerca de la Fundació Jaume Bofill.

 

Es defineix com una persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta. Aficionada als documentals i al cinema, li apassiona la música, analitzar la societat i les relacions humanes i compartir converses que s’allarguen fins a la matinada. Sempre amb un somriure i dosis d’entusiasme per col·laborar en la construcció d’una societat més lliure i equitativa.

Projectes 5

Quina és l’evolució de l’educació al nostre país?

Aquest projecte vol fer una contribució decisiva al desplegament d’una estratègia de recerca i innovació educativa a Catalunya, a partir de la construcció d’una agenda de propostes clau construïda a partir del treball de prospectiva internacional, l’anàlisi del ecosistema d’innovació educativa català i la implicació de amb la comunitat.