Mireia Mata

"L’excel·lència no és un acte sinó un hàbit"

Llicenciada en Dret i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF)  i màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la comunicació corporativa i la consultoria estratègica. Durant anys, ha acompanyat la transformació digital i la innovació d’empreses i organitzacions de múltiples sectors, com a manager d’estratègia digital a RocaSalvatella.

En aquesta etapa, ha dedicat especial interès a estudiar com les lògiques digitals impacten  i transformen l’educació, les ciutats o les formes de govern i a analitzar les principals tendències que articulen la societat. A nivell personal, la literatura i la reflexió escrita guien la seva forma d’entendre la vida. 

Projectes 2

Plantegem explorar el coneixement disponible sobre la matèria, tant de la recerca i dels programes d’intervenció com dels professionals implicats, per poder-lo convertir en una agenda clara i ambiciosa de propostes d’actuació social i política per Catalunya.

Debats d’Educació és un fòrum adreçat a la ciutadania, que té per objectiu promoure el debat sobre temes d'actualitat i que considerem claus en relació als reptes i problemes que ha d'afrontar l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim.