Sara Yamaka

Llicenciada en Ciència Política, Màster en Comunicació, Cultura i Tecnologia per Georgetown University i Màster en Política Educativa Internacional per Harvard University. 

Ha treball en l’àmbit acadèmic en la coordinació de programes a la School of Foreign Service de Georgetown University i com a consultora a CGAP, en l’administració d’un banc de recursos en temes d’inclusió financiera, Microfinance Gateway. Més recentment ha estat estat sis anys vinculada al Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), on ha treballat en la coordinació de programes internacionals d’educació, entre ells el Màster en Salut Global organitzat juntament amb la Universitat de Barcelona.

Actualment és la coordinadora de gestió del coneixement d’Escola Nova 21.

Projectes 1

Volem que l'escola que forma els ciutadans de demà sigui la institució més capdavantera de la societat. Creus que l’escola prepara per les competències que demana la societat? Vols saber quines competències seran les rellevants en el sXXI? Vols saber quins models d’aprenentatge són més efectius segons l’evidència científica?