Valtencir M. Mendes

“Entusiasta pel present i futur de l’educació, l’equitat i les relacions internacionals”

Doctor europeu en Enginyeria de Projectes i Sistemes per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en col·laboració amb la Universitat de Glasgow (Regne Unit). La seva recerca doctoral es va centrar en els esforços de les institucions educatives i de les aliances multisectorials per a l’assoliment de les campanyes Educació per a Tothom, Dècada de l’Educació per al Desenvolupament Sostenible, i els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de Nacions Unides. Ha estat coordinador de l’Observatori de la xarxa internacional GUNI (UNESCO/UNU/UPC) i va dissenyar i dirigir recerques i projectes socioeducatius i tecnològics en el Tercer Sector. És consultor i membre del grup de referència sobre Educació per a Tothom de l’Associació Internacional d’Universitats (IAU).
Val, es defineix com un brasiler-catalano-escocès, aficionat de la fotografia, enamorat de l’art, de les noves tecnologies i la innovació, de les relacions humanes i els entorns multiculturals, amb ganes d’aprendre cada dia i de contribuir per a una Catalunya i un món socialment més just. 

 

In English

Projectes 12

Quina és l’evolució de l’educació al nostre país?

Impuls d’una xarxa d’experts d’alt nivell internacional en el camp de l'ensenyament convençuts de la necessitat d’innovar i promoure noves pedagogies i línies de recerca emergents.