2. Narrativa - Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

21/01/2016

Al vídeo Oriol Ripoll , membre del comitè científic del projecte Educació Demà #eduDema, explica en 4 minuts 1 dels ingredients bàsics que tota proposta de #gamificació ha de tenir per tal que l’aprenentatge sigui realment significatiu: la narrativa, l’univers que es genera per aconseguir sorprendre i atrapar l’aprenent. El secret d’aquest ingredient és que tots els elements, tant narratius com gràfics de la història, han d’estar ben lligats per tal d’aconseguir que el participant de l’activitat gamificada trobi sentit a cadascuna de les accions que hi hagi de portar a terme.

T’interessa la gamificació educativa? Vols aprendre quins són els altres 5 ingredients bàsics d’un disseny educatiu gamificat? Descobreix-los a través dels vídeos que el projecte ha preparat especialment per a tu.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Projecte