Escola Nova 21: Activem el canvi! Avancem cap a una nova cultura de centre

Les xarxes locals d’Escola Nova 21 començaran el curs amb unes jornades a diversos punts del territori
 
Escola Nova 21: Activem el canvi! Avancem cap a una nova cultura de centre

La UOC  i les Xarxes locals d’Escola Nova 21 apunten les claus per avançar cap a una nova cultura de centre en unes jornades que tindran lloc a diversos punts del territori i que donaran el tret de sortida al nou curs escolar. Les ponències centrals de les jornades Activem el canvi aniran a càrrec d’Antoni Zabala, director de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació i membre del Comitè Assessor de la Rúbrica de canvi,  Jaume Jornet, expert en processos de canvi d’organitzacions i en les metodologies agile i lean i Lorena Becerril, professora al departament d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC.

Els experts iniciaran les jornades amb tres ponències i després conjuntament amb els i les assistents desenvoluparan una dinàmica en petits grups i una conversa en plenari amb la finalitat de reflexionar al voltant de tres qüestions centrals: l’horitzó comú de canvi educatiu i la Rúbrica de canvi com a eina que el concreta; la cultura de millora contínua als centres educatius; l’Espiral d’Indagació com a marc metodològic que permet als centres avançar en el seu procés de canvi.

Les jornades Activem el canvi tindran lloc en horari de tarda (a partir de les 17.00 h) a les ciutats de Tarragona, Cardedeu, Girona, Lleida, Barcelona i Terrassa. Properament es faran públiques les ubicacions específiques per a totes les poblacions.

PROGRAMA GENERAL

Ponències marc:

  • “La brúixola de la transformació educativa: la Rúbrica de canvi”, Antoni Zabala. Antoni Zabala, director de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació. Membre del Comitè Assessor per a la creació de la Rúbrica de canvi.
  • “Cap a una cultura organitzativa de millora contínua”, Jaume Jornet. Jaume Jornet, expert en processos de canvi d’organitzacions i en les metodologies agile i lean. Facilitador de grups i assessor extern d’empreses i projectes socials
  • “La millora contínua de la pràctica educativa a través de l’Espiral d’indagació”, UOC. Lorena Becerril, professora al departament d’Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC

Dinàmica grupal. Conversa amb els ponents. Places limitades. Inscripcions aquí

 

Programa
Aliances
Altres col·laboradors
Generalitat de Catalunya, Consorci d'Educació, Diputació de Lleida, Ajuntament de Terrassa, Ajuntament de Cardedeu
Informació relacionada