Com millorar els vincles entre els docents i les famílies

 
05/05/2015
18:00h - 19:00h
Assessor pedagògic del programa Magnet

Què podem fer des dels centres educatius per augmentar i millorar la quantitat i la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Millors vincles, millors resultats? Com arribar a totes les famílies? Com fer que les famílies més desafavorides participin en la vida de l’escola i acompanyin els seus fills en les tasques educatives? Quin és el lloc físic i simbòlic de les famílies al centre educatiu? Quins canvis organitzatius són necessaris per enfortir els vincles amb les famílies? Quines accions estratègiques poden suposar un canvi significatiu de la relació escola-família?

Us convidem a debatre sobre aquestes i altres qüestions al seminari en línia sobre Com millorar els vincles entre docents i famílies?

Aquest seminari està organitzat en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

Quan? Dimarts 5 de maig de 18 h a 19 h.

On? Allà on tinguis un dispositiu connectat a Internet.

Acte en línia gratuït i obert a tothom. Tanmateix, us demanem que sisplau procediu a inscriure-us de manera que us puguem tenir al corrent d’informació rellevant sobre el webinar: tramesa de documentació prèvia, notificacions d’altres actes de temàtica similar, etc.

Programa
Informació relacionada