Debat: Com es pot treure el millor de cadascú?

 
28/03/2012
18:00h - 20:00h

Capella de la Immaculada al Centre Cultural Les Monges de La Seu d'Urgell

Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat. Sota l’enunciat Com es pot treure el millor de cadascú?

El debat comptarà amb la participació del director de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues de Llobregat Jordi Carmona, que hi farà una ponència inicial; de la mestra de l’escola Fructuós Gelabert de Barcelona, Núria Rodríguez; i de la membre del Grup de Mestres de l’Alt Urgell-Cerdanya de la FMRP, Pepita Ramèntol. 

El debat es podrà seguir i participar-hi en directe per Internet a través del blog www.sermestreavui.cat , que difon informació sobre el cicle de debats a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube). Al blog www.sermestreavui.cat es troben disponibles vídeos (íntegres i resumits), postcasts i relatories dels debats anteriors. 

Coincidint amb la sèrie Mestres de TV3, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica organitzen aquest cicle de debats que pretén parlar en veu alta dels valors de la tasca d’educar i suscitar un procés de reflexió al si de la comunitat educativa al voltant de la funció social del professorat i del seu compromís ètic.

Projecte