Descodificant el Deeper learning a l’aula

 
Descodificant el Deeper learning a l’aula

Les aules estan canviant. Sentim dia rere dia paraules recurrents vinculades a la innovació educativa i sovint sentim la necessitat de dotar-les de contingut i entendre com les podem dur a la pràctica. Però hi ha quelcom que tots i totes compartim i és la voluntat constant d’aconseguir un aprenentatge més rellevant, rigorós i significatiu per l’alumnat

Aquesta és també la voluntat de l’anomenat Aprenentatge més profund o Deeper learning, un enfocament educatiu que busca generar situacions motivadores en les que l’alumnat crea nou coneixement, el connecta amb el món real i és capaç de liderar el seu procés d’aprenentatge, integrant la dimensió social i emocional amb èxit. 

Què us proposem? Un Edulab on podreu experimentar l’anomenat debat socràtic, una metodologia pedagògica que us permetrà viure en primera persona l’aprenentatge profund i la seva aplicació a les aules. Una aproximació al debat que treballa diferents elements del Deeper learning com el pensament crític, el treball col·laboratiu, la comunicació efectiva, l’aprenentatge autodirigit.

Cal que vingueu amb moltes ganes i preparats per treballar i debatre en equips. Serà una gran oportunitat per a posar en comú els vostres reptes i buscar solucions noves amb d’altres professionals de l’educació i acompanyats per les persones expertes convidades al Camp Base del dia 14 de novembre. Us hi animeu? 

Guiaran la sessió Boris Mir i Oriol Ripoll amb la participació de l’equip d’Educació demà i la Sandra Gallardo de l'Escola Pepa Colomer, la Blanca Amengual de l'Institut Escola Les Vinyes i la Judit Escoda de l'Escola La Maquinista. 

Us esperem el dia 21 de novembre de 18 h a 20 h a l’Auditori del Convent dels Àngels. 

Inscripció prèvia per a accés gratuït.

L’Edulab es podrà seguir via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

Proyecto
Altres col·laboradors
Aquest acte es realitza amb la col·laboració del MACBA: Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

Edulab: Descodificant el Deeper learning a l’aula (presencial)

Inscripcions assistència presencial

Data: Dimarts 21 de novembre de 2017 a les 18.00 h

Lloc: Auditori del Convent dels Àngels

         (pl. dels Àngels, 5. Barcelona)

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal.