Edcamp Blended Learning Online

Un Edcamp en format digital per compartir i aprendre sobre el Blended Learning o Aprenentatge Híbrid
 
09/07/2020
17:00h - 19:45h

Online

Arrel del repte “Escola presencial + en Línia” de la crida “Obrim l’Educació” de la Fundació Bofill i del webinar “Com preparem el proper curs davant un escenari de nous confinaments?", un grup de persones ens vam sentir molt atretes pel Blended Learning i amb moltes ganes de seguir parlant i compartint aprenentatges, recursos i molt més sobre el tema! 

D’aquí neix l’Edcamp Blended Learning Online, un espai digital obert a tota persona de la comunitat educativa interessada a debatre i compartir sobre el Blended Learning i com implementar un aprenentatge híbrid (presencial i en línia) el proper curs o en altres moments. 

Per proposar el vostre tema de conversa, podeu accedir al Padlet i escriure allò que voleu aportar i compartir amb la resta de participants. Des d’avui i fins al 5 de juliol teniu temps per fer-ho. L’equip organitzador de l’Edcamp Blended Learning Online organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 8 de juliol. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi. 

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’Edcamp Blended Learning, proposa un tema de conversa i gaudeix d’una tarda molt animada, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

Més informació aquí.

 

Proyecto