Estratègies municipals per promoure oportunitats educatives i mesures per l'equitat

 
14/11/2019
09:00h - 13:15h

Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona

Estratègies municipals per promoure oportunitats educatives i mesures per l'equitat

La jornada Municipis gironins: compromís amb l’Educació 360 té com a objectiu mostrar com poden avançar els municipis de les comarques gironines alhora d’impulsar projectes en xarxa i amb mirada 360. Alhora la trobada vol oferir als participants un espai de debat i per compartir experiències, inquietuds, reptes i sol·lucions. Tindrà lloc el proper 14 de novembre,  a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (Pujada de Sant Domènec, 9. Girona) de 9 a 13.15 hores i ja t’hi pots inscriure.

El programa de la jornada s’ha elaborat per ajudar als tècnics i decisors municipals que hi participin a avançar en la construcció de projectes comunitaris que connectin el dins i fora l’escola i els agents educatius del territori. Per aquest motiu, la trobada contempla grups de treball que aprofundiran en cadascun dels eixos de l’Educació 360: equitat, generació de més i millors oportunitats educatives, governança i la connexió del temps lectiu i no lectiu.

A més, tindrem l’oportunitat d’escoltar i conèixer de primera mà el paper de la Diputació de Barcelona en l’impuls 360 dels municipis de Barcelona. I d’altra banda, l’ajuntament de Palafrugell explicarà el seu procés de construcció col·lectiva de l’Aliança Educació 360 al municipi.

Més informació Municipis gironins: compromís amb l’Educació 360

Project