Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu

Durant un matí, i amb la companyia de 16 professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A l’inici de la jornada comptarem amb Jaume Jornet, entusiasta de l’aprenentatge a través de d’equips col·laboratius, i especialista en metodologies d’innovació agile i lean, que ens parlarà sobre les condicions per aprendre i cocrear en comunitat, i quines pràctiques ens poden ajudar a aconseguir-ho.

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificació, avaluació, educació maker, treball per projectes, personalització de l’aprenentatge, aprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers que es realitzaran de forma simultània i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu. 

Inscriu-te al repte que més t’interessi:

  • “Dissenyem bons ambients d’aprenentatge amb criteris pedagògics que afavoreixin aprendre amb sentit?” (Espais d’aprenentatge) -  amb David Altimir i Maite Pujol de l’escola pública de Taradell. INSCRIU-TE AQUÍ

Accés lliure i gratuït, amb inscripció prèvia.

La intervenció de Jaume Jornet es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

Inscriu-te ja, les places als tallers són limitades!

 

Proyecto
Información relacionada

Jornada ‘Construïm avui l’educació de demà’ (inscripció presencial)

Inscripcions assistència presencial

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres! Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, estem preparant un esdeveniment únic per a tu, per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu. 

Durant un matí, i amb la companyia de setze professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A més, estaràs envoltat de persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificacióavaluacióeducació makertreball per projectespersonalització de l’aprenentatgeaprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers i que et proposaran un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu.

Inscriu-te al repte que més t'interessi, les places són limitades.  Segueix totes les novetats a Twitter amb l’etiqueta #eduDemà.

 

Taller 1. Gamificació

“Ens ajudes a inventar una activitat gamificada per porti per títol El misteri de la pissarra negra?” (Gamificació) - amb Frank Sabaté i Òscar de Paula.

Més informació

Taller 2. TIC

“Voldríem que aquest Sant Jordi l’alumnat presenti narracions digitals. Ens ajudes a pensar com podem fer-ho?” (TIC) - amb Eulàlia Canet i Pau Nin.

Més informació

Taller 3. Educació artística

“Podem unir ciència i art en una activitat o un projecte?” (Educació artística) - amb Dimas Fàbregas i Fanny Figueras.

Més informació

Taller 4. Treball per projectes

“I si dissenyem un projecte que hibridi dues matèries que semblen molt allunyades?“ (Treball per projectes) - amb Iolanda Arboleas i un membre de l'equip docent de l'Institut de Sils.

Més informació

Taller 5. Aprenentatge col·laboratiu

“Tenim un repte: fer una proposta de treball cooperatiu per crear un projecte de ciència ciutadana escolar.” (Aprenentatge col·laboratiu) - amb Marta Sanz i Quique Vergara.

Més informació

Taller 6. Avaluació

“Volem que ens ajudis a pensar un recurs d’avaluació que permeti a l’alumnat continuar aprenent i aprofundir en el seu autoconeixement.“ (Avaluació) - amb Carol de Britos i Enric Pinto.

Més informació

Taller 7. Espais d'aprenentatge

“Dissenyem bons ambients d’aprenentatge amb criteris pedagògics que afavoreixin aprendre amb sentit?” (Espais d’aprenentatge) - amb David Altimir

Més informació

Taller 8. Comunitat

“Què podem fer per vincular el centre educatiu amb la resta de la comunitat?“ (Comunitat)- amb Dolors Gibert

Més informació

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.

Jornada "Construïm avui l'educació de demà" (streaming)

Data: Dissabte, 29 de setembre de 2018 de 10h a 11h

Lloc: Pots seguir l'acte des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

 

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal.