Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu

 
21/03/2018
18:00h - 20:00h
"Especialista en jocs"
Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu

El lideratge educatiu és un camí complex i apassionant que implica la gestió de recursos, espais i sobretot, persones i equips. Requereix visió, fonaments i la convicció de que algunes coses són possibles de canviar gràcies a l’esforç i el treball conjunt. Però què implica realment, coliderar un procés de canvi educatiu? De quines eines disposem? Què tenim a les nostres mans que faciliti aquest canvi i com ens assegurem que la direcció que prenem donarà resultats a llarg termini per a la tota la comunitat educativa? Ens ha de fer por equivocar-nos? Com fem un procés flexible i obert als canvis però que aporti estabilitat i confort als nostres equips i alumnat?

El proper 21 de març de 2018 us proposem un nou Edulab on podrem posar en pràctica allò après durant el Camp Base i submergir-nos en la cocreació d’una visió pel canvi educatiu adaptant-nos a cada realitat i centre educatiu.

El taller serà conduït per Oriol Ripoll i ens acompanyaran diferents professionals de centres educatius de l'Escola Sadako, la SINS Cardener i l'Institut Escola de Sant Adrià del Besós que han co-liderat processos de canvi.

Us hi esperem! Serà el proper 21 de març de 18 h a 20 h de la tarda l’Auditori del Convent dels Àngels del MACBA.

Accés lliure i gratuït. Inscripcions obertes

Com sempre, l’Edulab es podrà seguir via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

 

Proyecto
Temes

Edulab: Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu (Inscripció presencial)

El proper dimecres 21 de març de 2018 us proposem un nou Edulab on podrem posar en pràctica allò après durant el Camp Base i submergir-nos en la cocreació d’una visió pel canvi educatiu adaptant-nos a cada realitat i centre educatiu.

El lideratge educatiu és un camí complex i apassionant que implica la gestió de recursos, espais i sobretot, persones i equips. Requereix visió, fonaments i la convicció de que algunes coses són possibles de canviar gràcies a l’esforç i el treball conjunt. Però què implica realment, coliderar un procés de canvi educatiu? De quines eines disposem? Què tenim a les nostres mans que faciliti aquest canvi i com ens assegurem que la direcció que prenem donarà resultats a llarg termini per a la tota la comunitat educativa? Ens ha de fer por equivocar-nos? Com fem un procés flexible i obert als canvis però que aporti estabilitat i confort als nostres equips i alumnat?

El taller serà conduït per Oriol Ripoll i ens acompanyaran diferents professionals de centres educatius que han co-liderat processos de canvi de manera horitzontal i amb la participació activa de la comunitat. 

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.