Podem combatre les desigualtats socials des de la infància?

 
16/05/2012 - 18:00h

Sala Cotxeres del Palau Robert

El dimecres 16 de maig, a les 18.30h a la Sala Cotxeres del Palau Robert, la Fundació Jaume Bofill va celebrar un acte per debatre a fons sobre les preguntes següents:

Com influeix l'entorn no escolar en les trajectòries educatives dels infants i en la seva transició a la vida adulta? Com garantim a tots els nens i nenes oportunitats per desenvolupar-se? En el context de crisi actual quines haurien de ser les prioritats polítiques per assegurar que els infants i adolescents creixin en entorns familiars i comunitaris saludables, afectius i rics en experiències? El suport a les famílies? Una educació infantil universal i de qualitat? Quines experiències reeixides haurien de marcar el camí a seguir?

A l'acte van intervenir:

David Kirp, professor de l'Escola Goldman de Política Pública, membre de l'equip de transició de la presidència d'Obama i autor del llibre "Kids First. Five big ideas for transforming children's lifes" (Les criatures primer. Cinc grans idees per transformar la vida dels infants) i altres llibres sobre política educativa.

També van participar:

Xavier Bonal, professor de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.

Marga Mari-Klose, professora al Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la UB i investigadora al CIIMU.

Per assistir-hi només calia fer la inscripció a l'acte.

Project
Related Information