Tot un Món a les Aules

 
01/03/2012 - 17:30h

Manresa, als Serveis Territorials a la Catalunya Central 

Dijous 1 de març Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, el Servei Educatiu del Bages i l'associació Bages per tothom, van celebrar l'acte "Tot un Món a les aules" per parlar del repte que tenen els centres educatius i els mitjans de comunicació en el foment d'una major comprensió del fenomen migratori i la deconstrucció de prejudicis i estereotips. 

Durant l'acte es va presentar la carpeta Tot un Món. Material didàctic (de Miquel Àngel Essomba) i la seva adaptació en format multimèdia, que prenen com a punt de partida alguns capítols del programa Tot un Món, produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori als contextos educatius i treballar les actituds envers la immigració des d'un enfocament socioafectiu.

En l'acte van intervenir Carles Solà, director del programa Tot un Món de Televisió de Catalunya i membre de la mesa per a la Diversitat en el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, i Marta Casas, experta en educació i diversitat cultural i coautora del material multimèdia 

L'acte va ser a les 17,30h a Manresa, als Serveis Territorials a la Catalunya Central (Ctra. de Vic, 175). (Vegeu la invitació més avall)

 

Projecte
Informació relacionada
28/11/2012 - 13:15

Biblioteca Joan Vinyoli - Sta Coloma de Farners

10/04/2012
16:15h - 18:00h

Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV

10/04/2012 - 18:00

Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV