Camp Base: Què és i què no és un disseny educatiu gamificat?

En directe

Camp Base: Què és i què no és un disseny educatiu gamificat?

24/11/2015 - 18:00

Aquest seminari forma part del projecte Educació Demà i té com a objectiu explorar una de les tendències de canvi en educació identificades pel projecte: la gamificació

La trobada estarà dinamitzada per l’especialista en jocs Oriol Ripoll, professor de creació de jocs a Enti, el grau de videojocs de la UB, i membre del comitè científic d’Educació Demà. 

Durant el seminari es debatran quins són els ingredients bàsics per a crear veritables dissenys educatius gamificats i es podran conèixer propostes de gamificació en acció a través de la presentació de les següents experiències educatives a Catalunya:

Gamification and creativity development made simple!- Educació Visual i Plàstica, Creativitat i Anglès al Cicle Superior de Primària i Secundària, de la mà de Christian Negre Walczak, docent a primària i secundària (21st century teacher).

-Joc de Trons: d'esclaus a reis - Gamificant el temari de 2n d'ESO, per part de Natxo Maté Puig, professor de Ciències Socials a Secundària.

-Conspiració intergalàctica - Un exemple de gamificació a educació superior, de Pere Cornellà Canals, mestre, pedagog i professor a la menció en TIC al grau en Mestre de la UdG.

Els assistents podran participar activament en el debat a través d’una dinàmica de gamificació ràpida per tal d’establir els reptes d’aquesta tendència. Per últim es presentaran diversos jocs que podran ser exemples inspiradors sobre gamificació educativa a les aules.

Accés lliure i gratuït.

El seminari obert es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #Edudema.

No arribes a l'hora al seminari online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Anima’t i inscriu-te al seminari obert!

"Especialista en jocs"

Poseu en marxa el vídeo clicant-hi a sobre o prement la tecla "play". Feu els vostres comentaris publicant directament a Twitter .