Camp Base: Què és i que no és un disseny educatiu gamificat?

Inscripcions assistència presencial

Data: Dimarts, 24 de novembre de 2015 a les 18 h

Lloc: Auditori del MACBA (pl. Joan Coromines, s/n. Barcelona)

Després de l’acte de presentació del projecte Educació Demà, comença la programació de seminaris oberts del Camp Base, un dels 4 espais de de reflexió, anàlisi i debat del projecte.

L’objectiu d’aquest seminari serà explorar una de les tendències de canvi en educació identificades pel projecte: la gamificació. Per debatre sobre el tema es presentaran experiències nacionals i internacionals que exemplificaran els èxits i reptes de la tendència   

Què és i que no és un disseny educatiu gamificat? Com s’aconsegueix que cada acció gamificada tingui la seva recompensa? Quin és el paper de l’errada en la situació d’aprenentatge? L’alumne disposa d’eines per veure el progrés realitzat? Com es pot aconseguir que qualsevol persona innovadora trobi fàcilment els recursos per crear propostes gamificades?

Entre tots els assistents al seminari intentarem donar resposta a aquestes qüestions i visualitzarem experiències d’innovació que apliquen els preceptes de la gamificació en les seves propostes educatives.

 

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.