Educació Maker: com convertim l‘escola en un laboratori de creació? (Inscripció per streaming)

Al seminari es podran conèixer tres experiències maker en educació que segueixen aquest enfocament i que exemplifiquen aquesta tendència en el nostre país:

- “Experiència escolar maker a educació primària”: de la mà d’Eduard Muntaner, arquitecte d’experiències d’aprenentatge i enginyer informàtic de la Universitat de Girona (UdG). 

- "La Robòtica Educativa a l'Escola Sant Gervasi"- Aprendre el llenguatge de la programació: per part d’Anna Padilla, mestra i Cap del Departament d'Innovació de l'Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès.

- “Comunitats Lab”: a càrrec de Laia Sánchez, responsable del Social Media Lab del Citilab de Cornellà.

Els assistents podran participar activament en el debat, conèixer recursos i podran aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com potenciar que els alumnes desenvolupin habilitats creatives adquirint i renovant coneixement de manera constant. 

La trobada estarà dinamitzada per Frank Sabaté, mestre de l’Escola Projecte de Barcelona, especialista en programació d'ordinadors a l'aula i robòtica educativa, i membre del comitè científic d’Educació Demà. 

Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

 

 

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.