Les extraescolars a debat: quines i com generen oportunitats educatives? (streaming)

Inscripcions streaming

Serveixen les activitats extraescolars per a millorar els resultats acadèmics dels infants i joves? I per millorar competències socioemocionals? Com són els programes d’extraescolars que més impacte tenen en els aprenentatges: quins continguts, com s’organitzen i quines metodologies fan servir? Què ens diuen les evidències? Hi ha diferències entre les activitats esportives, les artístiques o les centrades en contingut acadèmic en l’impacte que generen? És igual a la primària o a la secundària? Serveixen per reduir les desigualtats educatives que afecten a l’alumnat més vulnerable? Quines ajuden a reduir l’abandonament escolar? Com podem donar més oportunitats educatives a infants i joves a través de les activitats extraescolars?

El debat es podrà seguir en directe per streaming a través d'aquest web, i també via Twitter amb el hashtag #EduEvidències

No arribes a l'hora al seminari online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Anima’t i inscriu-t'hi!

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.