Vols unir-te al moviment Edcamp? (streaming)

Inscripcions streaming

Vols unir-te al moviment Edcamp? Es busquen Edcampers! Us convidem a participar en la presentació del projecte Edcamp a Catalunya i als tallers per a futurs “Edcampers” que estem preparant!

Tens inquietuds, aprenentatges i coneixements sobre els quals t'agradaria compartir amb altres apassionats sobre l'educació com tu?  Creus que l'aprenentatge entre iguals és una eina potent per millorar la pràctica educativa? Vols ser promotor/a d’Edcamps? Vols unir-te al moviment Edcamp i organitzar una trobada a la teva ciutat o al teu barri? Vine a la nostra presentació, participa en un dels 3 tallers simultanis sobre metodologia Edcamp que organitzarem i gaudeix d’un Edcamp en viu!

La presentació comptarà amb Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i serà dinamitzada per Xavier Pujol, promotor del moviment Edcamp a Catalunya. 

Accés lliure i gratuït.

La presentació es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill i @edcampCAT amb el hashtag #edcamp. 

No arribes a l'hora de la presentació? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Anima’t i inscriu-te a l’acte!

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.