Repensar els espais escolars per l’educació del segle XXI (presencial)

Inscripcions assistència presencial

Data: Dimarts 8 de novembre de 2016 a les 18 h

Lloc: Auditori del MACBA (pl. Joan Coromines, s/n. Barcelona)

Els espais escolars són factors clau en l'aprenentatge, com podríem repensar-los per tal de millorar els resultats dels alumnes i la convivència al centre educatiu? Davant els objectius competencials del segle XXI com hem de redissenyar els espais i els edificis escolars perquè aquests estiguin al servei del projecte educatiu i no a la inversa? Com repensar els espais perquè no siguin una limitació sinó una oportunitat? En els canvis i millores en els espais escolars només s’hi valen els recursos econòmics? 

Des del projecte Educació Demà us convidem a conèixer tots els elements innovadors d’aquesta tendència i a viure en primera persona moltes experiències de canvi i redisseny d’espais escolars que s’estan duent a terme a Catalunya. 

A part, i com a novetat destacada, durant l’acte us presentarem una nova iniciativa d’Educació Demà: Hack the School, espais per a l’aprenentatge. Una crida oberta o challenge educatiu en el que proposem a qualsevol centre educatiu que ho desitgi formar part d’un projecte de redisseny dels seus espais escolars, en el que comptarà amb assessors experts, formació i un kit metodològic específic. No us ho perdeu!

Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

Accés lliure i gratuït.

El seminari obert es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

No arribes a l'hora al seminari online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Anima’t i inscriu-te al seminari obert!

Només farem servir les vostres dades per tal d'informar-vos de les nostres activitats. Consulteu el nostre avís legal i la política de privadesa.