En directe

Com ha de ser una política per a les escoles d’alta complexitat?

12/11/2018 - 18:00

Com podem avançar cap a una política d’aquestes característiques? Quins elements i actuacions l’haurien de configurar? Quines condicions polítiques, institucionals, tècniques, de recursos... l’haurien de fer possible i sostenible? Quin ha de ser el paper dels diferents agents (administració educativa, món local, tercer sector, centres educatius...)?

La finalitat del debat que aquí anunciem és donar resposta a aquests interrogants. L’acte comptarà amb els següents continguts:

Benvinguda i presentació: Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i Jordi Riera, director de l’Anuari de reptes de l’educació 2018.

Ponència “L’atenció als centres desafavorits: anàlisi i propostes”, a càrrec de Xavier Bonal (autor del capítol sobre el tema del mateix Anuari).

Taula rodona “Com fem possible una política en favor dels centres desafavorits a Catalunya?”, amb la participació de:

  • Carles Martínez, Secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Educació.
  • Teresa Sambola, Coordinadora de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

Aquest acte forma part del Cicle L’educació a Catalunya: les apostes necessàries, on debatem sobre les prioritats educatives del nostre país. Aquest cicle es nodreix de les contribucions dels anuaris de la Fundació Jaume Bofill. #perqueapostem

Poseu en marxa el vídeo clicant-hi a sobre o prement la tecla "play". Feu els vostres comentaris publicant directament a Twitter .

 

 
Et mostrem més notícies

Actualitat

A Catalunya, el 16% dels centres de secundària i el 17% d’infantil i primària són centres socialment molt desafavorits, reconeguts com d’alta...
08/11/2019
A la Fundació Jaume Bofill (www.fbofill.cat) impulsem els reptes de l’educació a Catalunya amb recerca, prospectiva, debats, programes i innovació....
31/10/2019

Espais participatius

Des de la fundació ens interessen molt les idees de la gent. Busquem veus autèntiques, originals amb contingut, directes i amb idees brillants.

Per aquest motiu hem creat aquest espai per tal que us animeu a proposar i a participar.

Trobeu a faltar algun tema educatiu? Tens una idea innovadora?