L'educació a Catalunya. Les apostes necessàries

 

Bona part dels reptes que té actualment plantejats l’educació al nostre país no són pas nous. Però adquireixen una rellevància especial en el moment actual; el context social i econòmic possibilita pensar en apostes educatives de més calat i ambició del que ho han vingut sent els darrers anys.

Si aspirem a construir i consolidar un sistema educatiu de qualitat, eficient i equitatiu, que jugui en la primera divisió dels sistemes educatius mundials, faríem bé d’aprofitar la finestra d’oportunitat que ara mateix s’obre. 

En el cicle “L’educació a Catalunya: les apostes necessàries” us convidem a debatre una selecció clau d’aquestes apostes.

  • Aposta 1: Per invertir més i millor. On han d’anar els recursos en educació els propers anys?  05/11/18. INSCRIU-TE A L'ACTE!
  • Aposta 2: Per un ensenyament gratuït. Com garantir la gratuïtat d’una escola de qualitat? 04/12/18 (Palau Robert). GUARDA'T LA DATA
  • Aposta 3: Per una tria d’escola justa i igualitària. Com fer possible un marc d’elecció de centre que no provoqui segregació? 15/01/19 (Palau Macaya, Obra Social "la Caixa"). GUARDA'T LA DATA
  • Aposta 4: Per la continuïtat més enllà de l’ESO. Com avançar cap a la universalització dels estudis secundaris postobligatoris? 14/02/19 (Palau Macaya, Obra Social "la Caixa"). GUARDA'T LA DATA

El cicle Les apostes necessàries comptarà amb ponències i taules rodones amb els principals experts en cadascun dels reptes i matèries tractades, els agents educatius i socials protagonistes en cada cas, així com les primeres autoritats educatives del país.

Cap de projectes
Directora de recerca