Notícies

Els centres Magnet obren les seves portes a les futures famílies

Escollir escola per als fills és una decisió important i la visita a les escoles és un dels elements determinants per a moltes famílies. Durant les setmanes prèvies al període de preinscripció d’educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria, que va del 23 de març a l’1 d’abril, els centres Magnet obriran les seves portes a les famílies i als futurs alumnes.

...
10/03/2020
El problema de perdre’s classe
  • Un alumne que falta a classe té moltes més probabilitats d’obtenir pitjors resultats acadèmics i d’abandonar els estudis
  • La lluita contra l’absentisme hauria de trobar-se en les primeres posicions de l’agenda de polítiques educatives
  • L’absentisme és un instrument de reproducció de les desigualtats socioeducatives. Què sabem sobre...
10/03/2020
Passaport Edunauta: Neix una nova iniciativa per ampliar les oportunitats educatives dels infants a Catalunya
  • La Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació s’uneixen per portar la metodologia dels passaports d’aprenentatge a 10 municipis de Catalunya.
  • La crida “Passaport Edunauta” vol impulsar la igualtat d’oportunitats educatives dels infants més enllà de l’escola mitjançant l’ús de passaports d’aprenentatge.
  • Es busquen 10 ajuntaments, escoles o entitats socioeducatives...
03/03/2020

Si ets un ajuntament, escola, biblioteca o entitat social, des del programa LECXIT t’oferim les eines i els recursos per fer-ho possible. Ja som 267 espais LECXIT que treballem cada setmana amb més de 1.900 parelles lectores per incrementar la comprensió lectora i el gust per la lectura dels infants.

Si tu també vols sumar-te a la xarxa...

25/02/2020