Notícies

Necessitem més escoles bressol?

El debat entorn l’atenció i cura dels 0 als 3 anys s’ha centrat en el dèficit d’escoles bressol. La conseqüència ha estat una extensió molt important de la provisió d’aquest servei públic en els darrers 15 anys. Tot i això, aquest augment s’ha fet en funció de la demanda i ha generat un mapa final amb molts desequilibris: mentre que a Santa Coloma de Gramenet hi ha una...

08/01/2018
Primer premi: membres de l'escola Bernat Metge

El passat dimarts 28 de novembre de 2017 va tenir lloc la jornada de cloenda de la crida "Redissenyem les reunions amb les famílies", durant la qual es van lliurar els premis als projectes guanyadors de la crida.

Al llarg dels darrers mesos els 30 centres educatius que han participat...

04/12/2017
Intercanvi d'experiències de redisseny de la #ReunióFamílies

Quines noves propostes de reunions d'inici de curs han desenvolupat els centres que participen a la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies"? Quines solucions han trobat als reptes que s'havien plantejat? Com han participat les famílies en el procés de redisseny de les reunions? I l'alumnat? Com han valorat els canvis introduïts? Han servit per millorar la relació família-escola...

20/11/2017
Crida #ReunióFamílies: Què està passant?

Des que van tornar de vacances, els centres educatius escollits per participar en el projecte Redissenyem la reunió amb les famílies estan treballant intensament per repensar les reunions d'inici de curs. 

Amb l'objectiu de recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les...

05/10/2017
Voleu conèixer exemples de #reuniófamílies d'inici de curs?

Des de la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies" hem recopilat bones pràctiques de reunions amb famílies, que ens han semblat inspiradores per aquells centres educatius que vulguin repensar el contingut i el format de les reunions d'inici de curs amb les famílies.

Veure...

28/08/2017