Quines propostes d’Educació per a la Justícia Global transformen la realitat?

Com pot contribuir l’aprenentatge servei a treballar i a conscienciar sobre els drets humans, la pau i la solidaritat? 

Quin paper tenen les entitats i els centres educatius des del territori en la generació d'iniciatives que abordin aquets temes? Com l'aprenentatge servei permet l'aproximació a aquests gran temes des de les problemàtiques locals? 

L’aprenentatge servei vincula l’adquisició de coneixements amb el servei a la comunitat. D'aquesta manera es possibilita el desenvolupament d'accions locals centrades en problemàtiques concretes.  Oferir un servei a l'entorn immediat permet l'aprenentatge significatiu per a infants i joves, veure de prop la injustícia, ser conscient de les necessitats i limitacions què viu molta gent i implicar-se per millorar la situació de les persones, encara que sovint no sigui possible solucionar els problemes plantejats.

Per reflexionar i debatre sobre aquestes qüestions us convidem, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i LaFede.cat, a la trobada “Quines propostes d’Educació per a la Justícia Global transformen la realitat?” el proper dia 15 de març a les 18 h a Museu d’Història de la Ciutat (MUHBA).

Accés lliure i gratuït.

Inscriu-te a l'acte aquí

 

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar