Comença el cinquè curs del LECXIT!

09/02/2015

Comença el nou curs escolar i tornen les sessions del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu amb l'objectiu de millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària.

Després de l'experiència positiva de les quatre edicions anteriors per aquest curs 2015-2016 busquem persones que vulguin participar com a voluntàries pels més de 100 punts LECXIT de Catalunya.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d'un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d'incidir en l'educació dels infants. Si tens una hora lliure a la setmana i vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena et pots fer voluntari/ària.

Trobaràs més informació sobre el voluntariat i el formulari d'inscripció amb les escoles i horaris de les sessions LECXIT a www.lectura.cat/voluntaris

Com a suport al voluntariat, s'ha reeditat el material Tu també pots fer molt per la lectura amb estratègies, recursos i coneixements per reforçar les competències lectores dels infants.  

Anima't i vine a llegir amb nosaltres!

Programa