Experiències sobre la lectura en càpsules de vídeo!

09/12/2013

Dos anys després de l'inici del programa LÈCXIT, Lectura per a l'èxit educatiu, i a partir de les nombroses experiències del projecte, s'han enregistrat una sèrie de càpsules de vídeo amb experiències educatives i reflexions relacionades amb la lectura per afavorir-la en diversos àmbits: 1. Com implicar les famílies en la lectura? Mariona Trabal, mestra i responsable de la biblioteca de l'Escola Orlandai (Barcelona).

2. Com crear situacions agradables de lectura? Mònica Badia, mestra i responsable de la biblioteca de l'Escola Mare de Déu del Remei (Alcover).

3. Com fer lectors amb majúscules? Jaume Centelles, mestre i responsable de la biblioteca de l'Escola Sant Josep-El Pi (L'Hospitalet de Llobregat).

4. Què és un Municipi Lector? Joan Portell, pedagog i impulsor del programa Municipi Lector.

5. Per què apostar pel Pla de Lectura? Dolors Bundó, mestra i responsable de la biblioteca de l'Escola Cossetània (Vilanova i la Geltrú).

6. Com és una biblioteca escolar oberta al barri? Montse Felipe, directora de l'Escola Monfalgars (Girona) i Xènia Solés, responsable de la Biblioteca Montfollet.

7. Com vèncer les dificultats de lectura amb el mètode Glifing? Montse García, coordinadora del programa Glifing de l'Associació Avesedari.

Programa