III Jornada Lecxit: Lectura i èxit educatiu

09/12/2014

Aprenentatges, reptes i experiències. Quines potencialitats ofereix el 2.0 per la lectura? Com apropar la literatura infantil a les famílies? Totes aquestes qüestions i d'altres es varen tractar en aquesta trobada. Consulteu les 10 claus LECXIT i les presentacions de la jornada. 

En el marc del programa LECXIT s'ha organitzat la tercera edició de la Trobada "Lectura i èxit educatiu" el dissabte 22 de novembre al CaixaForum Barcelona. Més de 300 persones van participar-hi per tractar de respondre les preguntes següents: Què hem aconseguit durant aquests 3 anys del programa LECXIT? Quins aprenentatges poden ser útils per altres iniciatives? Què opinen els protagonistes del programa? Quines potencialitats ofereix el 2.0 per la lectura? Tenim experiències valuoses aplicables a l'aula? Com aconseguir desenvolupar competències informacionals? Com apropar la literatura infantil a les famílies? Com generar oportunitats d'experimentació lligades a les lletres i les imatges? 

Podeu consultar el document de resultats 10 claus del LECXIT, així com les presentacions de la taula rodona "Com motivem l'aprenentatge de la lectura? Experiències de lectura a les escoles".

Programa