Infografia L'AMPA ÉS ESCOLA

04/01/2014

Encara no us heu descarregat les infografies L’AMPA ÉS ESCOLA? Ja ho han fet més de 800! Tota l’aportació que fan les famílies a través de les AMPA per l’educació a Catalunya: 1. Descarrega. 2. Imprimeix. 3. Enganxa al teu centre!

Us convidem a veure de forma gràfica, senzilla i amena tota l'aportació que fan les famílies a través de les AMPA per l'educació a Catalunya en 5 infografies elaborades a partir dels resultats de "Famílies amb veu". 

Sota el títol L'AMPA ÉS ESCOLA, trobareu tota la informació de forma visual de com s'impliquen les famílies, quins serveis i activitats ofereixen, com gestionen la seva economia i com es relacionen amb l'entorn. 

La recerca feta per Famílies amb veu , publicada a l'informe Més que un gra de sorra. Les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de Catalunya , suposa el primer estudi exhaustiu i amb una mostra altament representativa, de més de 1.200 AMPA, que analitza les associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya, com participen les famílies a través d'aquestes associacions i com contribueixen a la qualitat educativa.

Descarregueu-vos les infografies aquí.

Project
Related Information
Diferents tipus de famílies, diferents tipus de participació
04/08/2014 - 18:30

Palau Macaya

L'associacionisme de pares i mares en l'horitzó 2025
11/20/2013 - 18:30

Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa"

06/28/2013 - 14:15

Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya