Nou projecte: Alterbeques

28/01/2015

Més enllà de les beques i ajuts existents, cal trobar nous models de finançament a la formació. 

Cal trobar nous models de finançament a la formació. Més enllà de les beques i ajuts existents, quines noves modalitats poden servir per cobrir les necessitats presents i futures de formació? 

 

Claudia Vallvé, sociòloga, investigadora i consultora social ha resultat escollida per a conduir el projecte Alterbeques. Com a part del projecte, la Claudia rastrejarà i analitzarà models desenvolupats a d'altres indrets a fi de proposar models alternatius de beques, ajuts i crèdits a l'educació. Tot el procés es farà en obert a través d'una web www.alterbeques.cat i buscarà implicar els actors que actualment estan pensant i treballant al voltant d'aquests temes. 

 

Si us interessa avançar en les propostes que garanteixin l'equitat en l'accés a l'educació i la promoció de la formació de qualitat al llarg de la vida, us animem a visitar i participar en el web del projecte #alterbeques. 

 

Projecte
Etiquetes
Informació relacionada
03/06/2015
18:30h - 20:30h

Palau Robert i En directe

L'actual sistema de beques educatives és insuficient i no prou efectiu, beneficiant més a les classes mitjanes que a les classes baixes
27/05/2015
11:00h - 12:00h

Sala Jacint Verdaguer de l'Ateneu Barcelonès