Places lliures a les classes magistrals del Congrés Internacional de Lideratge per a l'Aprenentatge

03/12/2013

CONGRÉS INTERNACIONAL DE LIDERATGE PER A L'APRENENTATGE Classes magistrals del Congrés del dimecres 4 de desembre a la sala Rubí de 'Hotel Fira Palace, carrer Rius i Taulet núm. 1-3 de Barcelona, queden unes places disponibles: 17:00 - 18:00 1. Comunitats Professionals d'Aprenentatge: canvi i millora sostenible, a càrrec de Roser Salavert, professora de la Universitat de Fordham, EUA i exdirectora general d'escoles del Departament d'Educació de Nova York.

18:30-19:30 2. El repte de dissenyar escoles centrades a l'aprenentatge, a càrrec de Clive Dimmock, professor a la Universitat de Glasgow, a la Universitat de Leicester i a l'Institut Nacional d'Educació, Universitat de Nanyang Tech (Singapur)

Per inscriure-us a aquestes classes magistrals envieu un mail amb les vostres dades i indiqueu a quina sessió us inscriviu a secretariat@learningleadershipconference.cat Recordeu que podeu seguir totes les sessions plenàries del Congrés i alguns grups de treball per streaming a través de la web: www.learningleadershipconference.cat Secretaria Tècnica Congrés Internacional de Lideratge per a l'Aprenentatge

Projecte
Informació relacionada