Taller de l'ICM del CSIC a les portes obertes de l'escola Eduard Marquina

04/03/2014

Els científics de l’Institut de Ciències del Mar del CSIC faran un taller sobre la formació de les masses d'aigües als oceans.

El dimecres 5 de març a partir de les 11.30 h els científics de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC faran un taller sobre la formació de les masses d'aigües als oceans pels alumnes i les famílies de l'escola Eduard Marquina.

L'aigua que hi ha als oceans no és uniforme ja que a causa de la sal i la temperatura, l'aigua pot ser més o menys densa. Aquesta diferència en densitat és la que determina, juntament al moviment rotatori de la Terra, la distribució de les masses d'aigua als oceans i al cap i a la fi el clima del Planeta.

Durant les portes obertes de l'escola Eduard Marquina els científics de l'ICM faran una petita introducció al tema i una simulació in situ de com es distribueixen les masses d'aigua al planeta. Les famílies que aquest dia assisteixin a les portes obertes de l'escola podran participar en aquesta activitat, que s'emmarca en el programa Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu. 

Més informació sobre l'aliança de l'Institut de Ciències del Mar amb les escoles Eduard Marquina i Concepció Arenal del barri Besòs, feu clic aquí. També podeu accedir al blog de l'escola Eduard Marquina.

Projecte
Informació relacionada