Anna Oliva

“Imaginant, Connectant, Gaudint”

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Compta amb un Màster en Comunicació Científica (UPF) i un Postgrau en Community Manager i Social Media (UB). 

Ha treballat com a periodista en diferents mitjans de comunicació, durant més de 10 anys, entre ells, Betevé, Ràdio Barcelona (Cadena SER) i RAC1, elaborant informació dins l’àmbit social i polític. S’incorpora al món de la comunicació corporativa al 2003 i exerceix de cap de comunicació de dues conselleries del govern de la Generalitat de Catalunya, on dibuixa i aplica l’estratègia comunicativa de nous projectes, com el procés participatiu per a l’elaboració del nou Estatut d’Autonomia de Catalunya, el Memorial Democràtic i l’Institut Català Internacional per la Pau. Els darrers 5 anys, ha treballat en el tercer sector, on s’ha especialitzat en estratègia digital. Actualment, és la cap de comunicació del projecte Educació 360.

 

Projectes 1

Educació 360 és una iniciativa educativa, social i política que planteja connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones.