Carles Barba

Compromès amb la connexió dels temps educatius dels infants i adolescents.

Llicenciat en Ciències de l'Educació (UAB) i Diplomat en Funció Gerencial de les Administracions Públiques (FGAP) per ESADE.

Va ser Cap del Servei de Joventut i Esplai a l'Ajuntament de l’Hospitalet. Ha estat impulsor i fundador de centres d’esplai, el Movibaix i de la Fundació Catalana de l'Esplai, de la qual en va ser Director General i Vicepresident de Relacions institucionals. Ha promogut  i presidit xarxes d'organitzacions com la Taula d'Entitats del Tercer Sector (2007-2009) i la Federació Catalana de l’Esplai. 

Actualment dirigeix l'Aliança per l'Educació a Temps Complet (ETC) impulsada per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRP), la Fundació Jaume Bofill i l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

Explica que està convençut que la batalla per la qualitat i l'equitat educativa es decideix, en bona part, en les oportunitats educatives en el lleure.

Projectes 2

La crida Comunitats que Eduquen vol detectar iniciatives comunitàries que apostin pel treball i lideratge col·laboratiu entre diversos actors (es

Educació 360 és una iniciativa educativa, social i política que planteja connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais de la vida de les persones.

Publicacions 1