Barutel, Nil

"La música m’ha ensenyat la importància de l’esforç i les emocions"

Estudiant del màster en Polítiques Públiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Becat pel Conservatori de Birmingham (Anglaterra), va graduar-se en Arts de la Música al Conservatori Reial de Brussel·les (Universitat Erasmus), en l’especialitat de violí, alhora que adquiria coneixements en dret. Va començar col·laborant en l’àmbit internacional de la Fundació Jaume Bofill, en el projecte Educació Post 2015, i va treballar en el nou projecte Educació Demà que vol, entre d’altres, desenvolupar un mapa de la innovació educativa a Catalunya. Compaginava la seva feina a la Fundació amb la docència, treballant com a professor de violí a l’escola Lestonnac de Barcelona.

 Ell mateix es defineix com un apassionat del projecte de la Unió Europea i de la capacitat de l'educació artística per fer una societat més cohesionada.

 

 

Projectes 1

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill i orientat a contribuir al debat sobre els objectius per a l’educació mundial post 2015, que es presentarà enguany a la UNESCO i a la comunitat internacional.

Actes 1