Bergadà, Nati

Mestra d'educació especial, psicopedagoga i màster en Innovació en Didàctiques Específiques per la UVic. Fa més de 13 anys que treballa al Departament d'Ensenyament on he pogut treballar en escoles per projectes, escoles rurals, escoles ordinàries, escoles d'educació especial, instituts... L'any 2010 vaig fundar el web Més Recursos Educatius, per compartir materials educatius.

Posteriorment l'any 2013 vaig crear el blog natibergada.cat que compta actualment amb més de 10.500 mestres subscrits. Col·labora amb el diari de l'educació i sóc formadora de mestres d'ACTE.  És autora de l'agenda de les emocions. Col·labora com a assessora en una sèrie d'animació produïda per wknd.tv. Amb moltes ganes de lluitar per renovar l’escola i convençuda que la innovació educativa és la clau per adaptar l’escola als grans canvis socials del moment.

De vegades, els infants i joves s'avorreixen a l'aula. La Nati Bergadà ens fa propostes per potenciar l'aprenentatge i la motivació a l'aula.

Projects 1

Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per millorar el seu compromís amb l’educació dels alumnes al centre?