Castellví, Alba

Va estudiar simultàniament magisteri i sociologia amb l’objectiu de comprendre com l’educació dels nens i els adolescents pot contribuir a la transformació social. Va treballar en equips de recerca de la Universitat de Barcelona, on també exercia com a docent com a part de la meva col·laboració.

Es va especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i va fer de mediadora de famílies i també als ajuntaments de Sant Adrià del Besòs, de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos. També va treballar gestionant els conflictes interns d’una organització política.

Va fer de mestra en diverses escoles del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i va optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu on fa d’educadora de nens i joves de 3 a 15 anys.

Es dedica també a ensenyar la professió de la mediació en màsters i postgraus. Treballa pel Col·legi d’Advocats de Barcelona i pel Consell de l’Advocacia Catalana. Col·labora amb el Col·legi de Sociòlegs i pel Col·legi d’Advocats de València i d’altres institucions que formen mediadors de conflictes.

Fa cursos per a pares i mares que incorporen tècniques de coaching per reconduir situacions conflictives.

Col·labora en projectes d’escola de pares amb sessions on planteja formes concretes de procedir davant conductes inadequades.